l--PCKoLoq Forum Dünyası--l
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

l--PCKoLoq Forum Dünyası--l

Oyun, Program Ve Hayal Gücünüze Sığamayacak Daha Fazla Şey PcKoloqTurkde Yararlanmak İçin 10 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz...

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aşk Geliyorum Demez filminin cekimi başladi

2 posters
YazarMesaj
CriminAl *
qαмє ωσяℓ∂ мσ∂єяαтöя
qαмє ωσяℓ∂ мσ∂єяαтöя
CriminAl *

Aşk Geliyorum Demez filminin cekimi başladi Empty
MesajKonu: Aşk Geliyorum Demez filminin cekimi başladi   Aşk Geliyorum Demez filminin cekimi başladi Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 6:54 pm

Yapımcılığını Tims Productions'ın üstlendiği "Aşk Geliyorum Demez" filminin çekimlerine başlandı. "Binbir Gece"deki Şehrazat rolüyle şöhreti yakalayan Bergüzar Korel, ilk kez bir komediyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
0qzhanrsf
Katkısız Üye
Katkısız Üye
0qzhanrsf

Aşk Geliyorum Demez filminin cekimi başladi Empty
MesajKonu: “ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR” EKİBİNİN EN KOMİK ADAMI ERSİN KORKUT’UN KIZ ARKADAŞI!   Aşk Geliyorum Demez filminin cekimi başladi Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 9:48 pm

Mutfak ekibinin sempatik oyuncusu Korkut Ersin, bir kız arkadaşıyla birlikte gittiği konserde Mega Magazin tarafından görüntülendi.

Geçtiğimiz akşam Leman Sam'ın kızlarıyla birlikte Harbiye'de verdiği konsere sarışın bir kız arkadaşıyla giden Ersin Korkut oldukça heyecanlı görünüyordu. Çeşme tatili sırasında "Şu an bir ilişkim yok ama her an olabilir" diyen ve ekip arkadaşlarının aşk hayatını gazetelerden takip ettiği bilinen sempatik oyuncunun yakındaki sarışın güzelle görüntülendi…

Sarışın güzel Fox spor bülteninin güzel spikeri Hilal Ergenekon…[b]

Aşk Geliyorum Demez filminin cekimi başladi
1 sayfadaki 1 sayfası